2017. október 21., szombat

Szabad szombat

Délelőtt neteztem, pótolgattam, megnéztem az Elif 35. részét.
István telefonált, jó sokat beszélgettünk.
Aztán Szilvi felhívására megnéztem a Nicsak, ki beszél? 1. részét. Jó volt 20 év után újranézni!:))
Most a háromnapos ünnepen megnézhetem mindhárom részét.
Bencust elvitték fél 2 körül.
Miután reggel kivettem egy egybeöntött, ill. -fagyasztott kilónyi csirkemellet, melyet nem lehetett kettévenni, mert egyben lett lefagyasztva, így rákészültem, hogy ez meg is lesz csinálva valahogy!
Mikor kiolvadt, szépen kétharmad-egyharmad arányban kettéosztottam, valamint Honestynek nyersen feláldoztam egy darabot, melyet felkockáztam, és a délután folyamán fel is falt. A kisebbiket megcsináltam sajtszószos-tejszínesen oreganóval, bazsalikommal, tárkonnyal; a nagyobbat pedig édes-savanyú mártással. Kifőztem hozzá 2 zacskó rizst.
Én a sajtszószosból ettem, a rizsnek abszolút semmi ízét nem éreztem... úgyhogy nem is ettem belőle többet. Másnap az édes-savanyúból ettem, egy villányi rizzsel, hátha javult a helyzet, de nem.
Pedig nagy baj nem lehetett vele, mert igaz, pár napig fogyasztás alatt állt a cucc, de elfogyott minden, Szilviék megették a nagy lábas rizset a jó sok édes-savanyúval.
Azért Haramiának rendszeresen letisztítottam a csirkékből, főleg a sajtosból egy-egy adagot, napokig. Feldarabolva olyan sokszor és jóízűen falta, hogy szerintem mennyekbe szállt.
Este megnéztem az X-faktor 10. részét, mely a 2. élőadás volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése