2017. szeptember 10., vasárnap

Vasárnap

A vasárnap nyugis volt. Hónapok óta nem alszom rendesen, és 6-7-nél tovább nem tudok akkor sem, ha éjfél után fekszem le. Pedig hogy szerettem sokáig aludni, a kemó óta meg nem megy. Ehhez még pluszban Haramia kántálása... olyan éberen alszom, mint mikor kisgyerekek voltak a háznál. Az anya meg mindenre pattan, ugye. Most ugyanez van Haramiával, pattanok, hogy befogja -- hátha minél gyorsabban visszaalhatok.
Nos, ma -- igaz, hogy több éjjeli felugrálás után -- sikerült egészen negyed 10-ig aludni. Bár ha azt veszem, hogy 2-kor tértem az éjszakai film után nyugovóra... ez a minimum.
Mindenesetre moziztam -- István elküldte az egész heti Elifet, az új török sorozatot, valamint a heti Szultánát. Így megnéztem előbb ez utóbbit, majd miután egy tükörtojást majdnem kétharmadig megettem, az öt Elifből az első két részt.
Ezután Szilvi figyelemfelkeltésére megnéztem a tévében Marley és én c. filmet.

Bevettem ma is a Nitromint retardot és a Flavint. Az injekciózás pár napja végre abbamaradhatott!

7 körül hozták a gyereket. Meg van fázva, torka is fáj, ma gyógyszerezték az ilyenkor szokásos kanalasával.

Este 8 körül jött Dani anyámtól.
Szegény kitett magáért. Főzött egy rahedli töltött káposztát. Nekem adott egy doboz lé nélkülit, valamint Szilviéknek paradicsomos mártásban, mert úgy szeretik. Kaptunk még egy pitli rakott krumplit sok tojással és tejföllel, és egy-egy befőttes üveg madártejet. Ezer éve nem ettem.:)
Hát mondanom sem kell, nekiestem és két natúr töltött káposztát be is faltam, valamint a fele befőttesnyi madártejet. Kissé éhes voltam a kétharmad tükörtojás mint aznapi "bevétel" óta.
Ilyenkor természetesen Dani is kap mindenből.
Dani nagyon kivolt, mondta, hogy sz*r volt az egész hete.
Jött három új gépsor a céghez, de embert nem vettek fel -- rájuk sózták azt is bemérésre, ezért kell feszt túlórázni, holott már előtte is kellett elég sok szombaton, néha még vasárnap is. Közben meg olyan felelősségteljes a munka, hogy egyetlen elnézéssel milliós kárt okozhatnak. Mondta, hogy hajnali fél 3-kor kijelentette, hogy na, eddig volt, innentől kezdve már fel sem fogja, mit lát, nem vállalja a felelősséget, inkább jobb, ha nem csinál semmit.
Nehéz.

Este megnéztem a Sztárban sztárt. Ezt még egyszer sem láttam, szintén Szilvi hívta fel a figyelmet.
Ha az X-faktorral összehasonlítom, százszor normálisabb és színvonalasabb. Normálisan beszélnek, eleve tehetségek vannak, s akárhogy is szidják ennek a zsűrinek is a felét, akkor sem a hülyék gyülekezete, akik csak duzzogni és pocsékul beszélni tudnak, valamint odafigyelnek és normálisan értékelnek.

4 megjegyzés:

  1. Bencusnak jobbulást kívánok!

    Tetszik az új sorozat?

    VálaszTörlés
  2. Drága Magdika!
    Nagyon örülök, hogy folytattad a bejegyzéseket, közben már többször idekattintottam aggódva.
    Ezen utolsó bejegyzésednek meg kiváltképpen örültem, mert arról olvashattam, hogy tudtál enni. Remélem, ez így marad, és hamarosan visszanyered az erődet és a leadott 16 kg is szép lassan visszakerül Rád.
    A legjobbakat kívánva szeretettel gondolok Rád: Mara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, hogy itt voltál, olvastál.
      Roppant lassan múlik el a rossz közérzet, még mindig változatlanul megfeszített gondolkodással tudom kitalálni, mit tudnék befogadni kajailag... De ennek a résznek vége, most kezdődik a sugaras felvonás - előbb-utóbb tán csak elmúlik ez a "keserű pokol" (?)...
      A 16 kilóhoz sem ragaszkodom:), így lánykori súlyom van, csak az erőm jönne valahogy vissza. Ehhez viszont előbb enni kell tudni.
      Minden jót kívánok neked én is!:)

      Törlés