2017. január 30., hétfő

Szülői

Eredetileg 31-ére volt kiírva a szülői értekezlet, tök véletlenül én fedeztem fel, hogy más van a tájékoztatóban, és mintha az 1-es át lenne írva 0-ra. Szilvi elég rosszul veszi az ilyesmit, mi tagadás, nekem sem kedvencem az ilyen, egyáltalán nem egyértelmű tájékoztatás. Üzenő: 31-én, már egy hete -- és nincs átjavítva, pedig ez, ami naponta hazakerül. Tájékoztató: 31, átjavítva 30-ra (?), de ki tudja, akár fordítva is lehet, de ebben senki nem lehet biztos, pláne, ha az üzenő nincs átjavítva... de itt minden így megy. Ilyen baromi "egyértelműen". Ezt is csak onnan tudtuk meg, hogy most véletlenül a félévi bizonyítvány miatt haza volt küldve a tájékoztató... és én vettem észre.
Így mindenesetre ma már Szilvi úgy készült Bencéért 4-re menni, hogy tudjon utána egyből visszamenni a szülőire. Hát, természetesen tényleg ez volt. Hazajött Bencussal, majd 5 perc múlva már rohant is vissza a szülőire.
Most viszonylag tényleg hamar hazaért, másfél óra volt az egész távollét.
Mivel uzsonnázott, ezalatt Bencének semmi kívánsága nem volt, ráadásul oda voltak készítve dolgok, tea stb., és iskolából hazaérkezve amúgy is elsőrendű dolog ágyról, takaró alól (egér-cumi...) nézni a mesecsatornát. Szerintem az egész napi iskolázás után ez neki a megkönnyebbülés, a nap levezetése.
Úgyhogy lényegében semmi dolgom nem volt Bencussal.
Nem igényli már, mint az ovis szülőik alatt az állandó bentlétemet és a játékot, jobban szeret magának "bújni", míg az anyja haza nem jön.
Azért mindig ránézek és mondom, hogy szóljon, bármi gond van vagy kell valami...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése