2016. szeptember 21., szerda

Lidlezés vihargyanúban

Ma pedig egy gyors lidlezésre voltam beidőzítve.
Jópár szükséges dolgot vettem kajafélék szempontjából, továbbá főleg Haramia miatt vettem 2 csomag 4 tasakos zselés Coshidát, és 2 tálkás pempőt, hátha szereti.
Nézelődtem az akciós ruhaneműk között is, de nem találtam se magamnak, se ajándékba valókat olyat, amire épp szükség van -- mondjuk, egy téli cipőt éppenséggel el tudtam volna viselni, ha hozzám vágják, de nekem 7000 Ft nagyon sok. Akkor sem költhettem ennyit ruhaneműre, mikor még dolgoztam.

Nem sokat gondolkoztam egyébként az induláson az égbolt látványa ellenére, és szerencsém is volt.
Holott igen vészjelző volt az ég egész idő alatt. Ha belegondolok, hogy máskor ezekhez képest apró kis szürke foltokból lesz zuhé, ma meg ilyen volt egész nap és sehol semmi -- akkor még szerencse, hogy elmentem.




Amúgy Bence hétfőtől itthon van 3 napig. Voltak orvosnál is, holnap már megy iskolába, nem komoly, csak egy kis megfázás. De ez azt jelenti, hogy Szilvivel alig kommunikálunk, mert a konyhában való ügyködéskor nem akarjuk egymást zavarni, ha nem muszáj, amúgy meg visszavonulnak a szobájukba, és ilyenkor egyáltalán nem gépezik.
Mikor én hazajöttem, utána nem sokkal ők is elmentek, mint kiderült, ugyancsak a Lidlbe.


Miki elküldte a legújabb verseskötetem borítóját (első-hátsó), és a kész epubot. ISBN már a PDF elküldésekor volt már.
Azt írta, hogy holnap elküldi a köteles példányt, ahova kell, és utána kirakja a kiadói oldalán, onnan meg lényegében osztogatjuk -- megjelentetjük. Már mi tagadás, várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése