2016. május 16., hétfő

Pünkösdhétfő


Pünkösdhétfőn nem mondom, hogy szikrát nem sütött ki a nap, de szintén hideg volt programokra (már aki menni szeretett volna), és bármikor elkezdhetett esni.
Gyakorlatilag neteztem -- írtam, pótolgattam ezt-azt -- és olvastam egész nap, meg este megnéztem a Nász-ajánlat címmel egy Sandra Bullock-filmet.
Szilvinek most nem kellett gépidőt biztosítani, mivel Bencét tegnap este hazahozták, ugyanis elég sok lecke van, és csak a magyart adta oda vele, hogy csinálják meg... a matek még hátravan.
Már péntek este elkezdte ugyan, de aztán elvitték, s bőven van folytatnivaló. Annál is inkább, mert még a hasmarsos két napról is vannak pótolnivalók.
Szilvi fel is van kissé háborodva, mert a hosszú hétvégére tekintettel annyi leckét kapnak a kölykök, hogy rendesen csinálni kell minden áldott nap... nem beszélve arról, ha valaki még hiányzást is pótol.

Haramiát megint "lencsevégre" kaptam, mert mániája, hogy a számítógépes szék támláját gyötri, hiába van ezer kaparóapparát. Ezért ráhúztam egy csiricsáré támlavédőt, sajnos, másféle nincs, de a szobakinézetnek már úgyis mindegy... na persze nem biztos, hogy egy ilyen szimpla anyag totálisan megvédené a széktámlát, de nem tudok mit csinálni... időnként az itthoni kardigánomat rakom rá még pluszban...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése