2016. február 18., csütörtök

Indy Cat 700


Az  Indy Catben újra elértem egy kerek százas szintet, a 700-at!
Eltelt azért egy kis időszak az előző óta, még ha csak napi egyszer játszottam le az egyszerre adagolt 5 játszmát. Volt azért, hogy többször, és volt olyan is, amikor csak egy héten egyszer.
A szintek nem egyforma nehézségűek, vagy csak jobban szerencséje IS van az embernek, nem csupán fifikája. Mert a rutin és fifika nem mindig ér semmit szerencse nélkül...
Na meg abból a pár játékból, ami szívemhez nőtt, ez az egyetlen, aminél szintenként kétféle teljesítés szükséges: elérni a minőségi kitételt, de hiába érted el bármilyen ügyesen (leszedtél mindent, amit kell, letisztítottad a terepet hibátlanul, felszabadítottad az összes baglyot, a falósejtek ellenére 10-jére is feltörtél minden alapot a drágakő körül stb.), HA egyszer nincsen meg az előírt szükséges pont. Ez azért nem kicsit dühítő tud lenni. Már megoldottad, csilingel, hurrázik meg minden, aztán mégsem végezted el a szintet, mert nem értél el, mondjuk, 125000 pontot, csak 124980-at... na, ez mondjuk, harakiris érzet szokott lenni, pláne egy olyan szintnél, amit azért nem teljesítesz lépten-nyomon semelyik kitétel szempontjából.
Íme a 700. szint elkezdése előtt, amire rá 3 napra már teljesítettem is.:))))


S amikor a Level 700 complete! Egyszer s mindenkorra, mindenféle kitétel szerint -- hát az maga az eufória.


Éljen, hipp-hipp-hurrá; előre a potenciális öregségi nyugdíjkorhatár körül bekövetkező 800-ig!:)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése