2015. február 5., csütörtök

Apró-cseprők

Megjött a mammográfiai leletem.
Szerencsére csak az van, ami eddig. Mivel változás nincs, teendő sincs.

* * *

Megsürgettem az önkéntes nyugdíjpénztárat csekk-küldési ügyben, mivel dec. 30-i kérésem ignorálva lett. Másfél hónapja várok a rohadt csekkekre. Én kértem a decemberi "átvilágításkor" is, de azt mondták, azt ugyanúgy a központtól kell kérjem, mint eddig. Valahogy nagyon nem szeretnek már csekkeket küldeni, a nyári kérésemkor is mintegy négy darabot küldtek, ezért kár a postázás.
Még szerencse, hogy az utolsó előtti feladásakor már előrelátóan kérni szoktam, mert sejthető, hogy bőven fel fogom adni a következőt is, mire megismételhetem a kérést és esetleg teljesül.
Másnap megkaptam a választ, az eredeti mélre válaszolva persze, hogy elnézést a késésért, postázzák. Hurrá.

* * *

Kilátásban van egy kb. 200 000 leütéses könyv szedése; egy volt kolléga érdeklődött, hogy vállalok-e és mennyiért. Válaszom megnyerő volt számára, továbbítani fogja. Ha sikerül, kb. két hét múlva esedékes.

* * *

Honesty két napig elég hígat produkált, pedig nem igazán jellemző rá. Aggódtam, mert emellett most egy nap kétszer is volt "vukkolás" is. Hetente egy-kétszer előfordul ez utóbbi, de az mindig a szodésága miatt van. Annyira éhes, hogy fal. Zabál. Aztán időnként a cucc visszaköszön. Bár más macskáknál is előfordulnak hányások, most a hasmars mellé egy nap kétszer valahogy nem volt megnyugtató. Nem tudtam visszavezetni semmire, csak a szokásosakat kapta, de ő eleve nem is eszik semmi mást azokon kívül.
Két nap után rendeződtek a dolgok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése