2013. június 30., vasárnap

Elemzés születési dátum alapján

Érdekes dolog a számmisztika.
Nem mondom, hogy mindenféle ezoterikus, spiritisztikus, jóslásos, horoszkópos és számos egyéb hasonszőrű dolog engem különösebben foglalkoztatna, de nem vagyok azért teljesen elzárkózva e dolgok iránt. Legalábbis ha adva van a lehetőség és nem vesz sok időt igénybe, ráadásul ingyenes, akkor miért ne legyek kíváncsi. Soha nem tekintettem csőlátással a dolgokra, önkéntelenül is minden létező dolgot, eseményt úgy nézek, hogy pro és kontra. Valamint én magam is megtapasztaltam már olyan dolgokat, melyeket a teljesen szkeptikus embereknek el sem mesélnék, mert tudom, úgysem hinnének nekem.
Vannak azért dolgok, amibe én személy szerint tutira nem mennék bele, főleg, ha komoly pénzeket kérnek érte (és ezt nem annak függvényében írom, hogy most csóró vagyok; ugyanis ha baromi jól menne nekem anyagilag, akkor is inkább menhelyekre vagy rászorultakra szánnám azt a pénzt, vagy ezer más sokkal fontosabb dologra) -- ezek pedig a mindenféle bejelentkezéses és főleg pénzes alapokon működő jósdák... Pláne ha nem világrengető ok, élet-halál kérdés miatt érez valaki késztetést ilyenek felkeresésére, hanem pl. holmi szerelmi élet miatt... Majd pont egy jós fogja kitalálni, hogy velem szerelmi életileg mi fog történni. Nyilván a jelentkezőkre alaposan felkészülve millió sablon és típus van, s aki egy kis emberismerettel és príma beszélőkével, valamint nagy gyakorlattal rendelkezik, az bizony tud úgy beszélni, hogy bárkire tudjon találni valamilyen homályosan sejtető, biztató (naná, majd a pénzéért halált, betegségeket, boldogtalanságot, válást és magányt jósol annak a reménykedő hívő és bízó személynek!) formulát, melyek ugyan természetesen nem tartalmaznak utólag számonkérhető konkrétumot és ígéretet, de némi rábeszéléssel abba az irányba indíthatja el a pácienst, hogy azokért a megjósolt, reménykeltő dolgokért tegyen valamit.

Na mindegy, tény, hogy több sorozat témába illő könyvön dolgoztam szerkesztőként-korrektorként hosszú időkön át, amelyekből akár ragadhatott is rám valami. Van, ami szimpatikus és abszolút hihető, jogos és elképzelhető, használható; van, ami némi szkepticizmussal olyan "miért is ne?" hatást vált ki az emberből; és van, amit munkámként elvégeztem, de az értékelés kb. ennyi.
És vannak, melyek érdekesek, mert az ember kíváncsi.

Ismerőseimtől kaptam egy ötletet -- ami végül is semmibe nem kerül -- egy számmisztikai elemzést illetően, születési dátum alapján. Nyilván itt is folyamatosan építenek arra, hogy fizetős szolgáltatásokba is belevonják az embereket, hiszen ingyen semmit nem adnak manapság szinte (igaz, itt adnak is előtte -- a fizetős előtt -- úgy 20-24 db ingyenes és rendszeres meditációs-spiritiszta jellegű e-mailsorozatot önmegismerési stb. céllal, mellyel meggyőzhetnének, hogy befizessek online tanfolyamcsomagokra a témával kapcsolatban).

"Hát miért ne?" alapon miért ne tudjak róla, mit hoz ki a születési dátumom számmisztikailag. Minden kötelezettség nélkül. Ezért tényleg megéri.
Meg is kaptam az elemzést, s az az érdekes, hogy meg is lepődtem, mert annyira bejön és a legtöbb dolog abszolút bizonyítottan rám illő és magaménak mondható, amit tartalmaz. Ami azért meglepő, mert végül is a dátumot leszámítva semmi más nem volt szükséges hozzá, még az sem, hogy mi érdekel, életemnek mely területe, hogy nézek ki, milyen családban és állapotban, foglalkozással és érdeklődési körrel, hol élek stb.
A másik meg az, hogy mint tudja az ember, ha hátsó gondolatok alapján feltétlenül az anyagi célokat vesszük figyelembe, tudomásul kell vennünk, hogy a cél érdekében végtelen számú pozitív (vagy inkább úgy írom: NEM negatív) elemzés is születhet emberekről; más-más emberi tulajdonságokat kiemelve.
És rólam nem az x, nem az y, és nem is a z az n-ediken variáció, hanem az alábbi született.
Amit lilás színnel emeltem ki, az -- talált. A többi lényegében a körítés.

* * *

Íme a feladat, amire születtél!



Ez a személyre szóló elemzés az életfeladat törvényére épül, ami az egyik legfontosabb törvény az életedben. Az életfeladat törvénye megmutatja számodra, hogy milyen küldetés betöltésére születtél. Az életfeladat mintegy kiteljesedése mindannak, ami az életedben a legfontosabb, a leginkább motivál, amiért a legtöbbet teszel és amiért a legnehezebb utat bejárod.
Ez a feladat, aminek betöltésére a születésed által szánt az élet.
Az életfeladat törvénye, csakúgy mint az összes élettörvény, sokkal inkább egy energia, semmint egy konkrét feladat, ami fel lenne írva a tenyeredbe. Ez az energia többféle életterületen hozhat sikert számodra, de az alapesszenciája ugyanaz az energia marad, bárhová sodor is az élet téged. Az életfeladatodat megélheted nagyon magas és nagyon alacsony szinten is. Akkor is érvényesül az életedben, ha nem veszel tudomást róla.
Ha tudatosan készülsz a feladatod betöltésére, akkor egyre magasabbra és magasabbra jutsz a saját fejlődési spirálodon.
A fejlődéssel együtt talán egyre nehezebb feladatot is kapsz, de ez a feladat soha nem nehezebb, mint amivel képes lennél megbirkózni. Az életfeladatod betöltése az életed során azért válik egyre nehezebbé, hogy minél nagyobb fejlődésre és előrelépésre késztessen téged. A személyes fejlődésed során nem létezik stagnálás, vagy felfelé mész folyamatosan, vagy csúszol lefele a lejtőn. Ezért folyamatos munkát és odafigyelést kíván tőled a feladatod betöltése.

Ne feledd, egy különleges egyéniség vagy, különleges feladat betöltésére születtél! Most elmondom neked, hogy mi ez a feladat!

Harmóniára születtél.

Arra születtél, hogy békés, harmonikus légkört és szépséget teremts magad körül. Ezt úgy érheted el, ha arra törekszel, hogy a körülötted élők életét és a környezetedet minden nap megpróbálod szebbé tenni. Látnoki képességgel és kiváló fantáziával rendelkezel, ami segít abban, hogy még inkább megvalósíthasd a környezetedben vágyott harmóniát. Még azelőtt látod a dolgokat a lelki szemeiddel, hogy azok konkrét testet öltenének a valóságban.

Filozófiád a szeretet és a kölcsönös megértés. Ezt saját példáddal kell demonstrálnod a világban. Ha a szükség úgy hozza, még a békéltető szerepét is magadra vállalod. Tetteid nevelő célzatúak, melyek főleg a fiatalabb kollégáid, barátaid, családtagjaid felé való segítségnyújtásban nyilvánulnak meg. Adott esetben még anyagi áldozatokat is hozol annak érdekében, hogy segíthess. Meleg otthonra és harmonikus környezetre vágysz, amire nagy szükséged van a vágyott harmónia megteremtése érdekében.

Gyakran magadra vállalsz olyan terheket is, ami igazán nem is a tiéd, de a lelkiismereted úgy diktálja, hogy segíts. Sokat teszel a közösségért, a közjó megteremtése érdekében. Mindig helyén van a szíved, tudod, hogyan simítsd el a konfliktusokat, de nem szívesen vállalod őket, mivel mindenáron a harmóniára törekszel. Feladatod, hogy mindig a szívedre hallgatva hozd meg döntéseid. Az élet gyakran állít válaszút elé, ilyenkor az a leghelyesebb, ha nem az eszedet, hanem a szívedet követed.

Milyen problémáid lehetnek az életfeladatod beteljesítése során?

A harmóniára való törekvésed hajlamossá tesz arra, hogy túlságosan szentimentális és naiv legyél, emiatt hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a realitás világát. Sokszor nagyon nehezedre esik a hétköznapi értelemben vett racionális dolgokkal foglalkozni, mert túlságosan is kiránt téged a meleg és biztonságos birodalmadból.

Ha döntési helyzetbe kerülsz, akkor hajlamos vagy a döntést a végtelenségig halogatni, főleg, ha nem mersz a szívedre hallgatni. Ha ezt a leckét megtanulod, akkor mindig a lehető legjobb döntést fogod meghozni.

Hogyan jelenik meg az életfeladatod a munkádban?

Akkor is a szívedre kell hallgatnod, ha a munkádról van szó. Olyan munkára vágysz, ami valamilyen formában a harmóniával és a szépséggel van összefüggésben. Olyan hivatást válassz, ahol valamilyen formában szebbé, harmonikusabbá teheted mások életét, ahol teret kap gondoskodásod!

Kiváló hivatás számodra a vendéglátás, a lakberendezés, divattervezés vagy bármely dizájn terület, ahol harmóniát teremhetsz a környezetben és mások lelkében. Bármilyen munkát is választasz, fontos a kiegyensúlyozott, otthonos munkakörnyezet.

Hogyan jelenik meg az életfeladatod a párkapcsolatodban?

Nem való számodra az egyedüllét. Harmonikus, meleg otthonra és a társad közelségére van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezd magad. Igazi romantikus alkat vagy, vágysz a szerelemre, és ebből az érzéséből fakadó melegségre.
Egy kapcsolatban is keresed a harmóniát, de sokszor kerülöd a konfliktust, ami miatt belső feszültségekkel kell megküzdened. Gondoskodsz társad minden igényéről, és körbeveszed szereteteddel. Ügyelj rá, hogy a gondoskodást ne vidd túlzásba! Mindig a szívedre hallgass, akkor könnyedén megtalálod a hőn áhított harmóniát is!

Elfogadod a feladatot, hogy harmóniát és szépséget teremts magad körül? Hogyan gondoskodsz a környezetedben élő emberekről? Hogyan kezeled a hétköznapi realitást az életedben? Mi történik, ha döntési helyzetbe kerülsz?

A születési dátumod összekapcsol az életterveddel és a saját energiáddal
A születési dátumod soha nem mondja meg pontosan, hogy mit kell tenned, hiszen ezzel a szabad akarati döntésedet venné ki a kezedből. A születési dátumod megmutatja, milyen  energiákkal, milyen lehetőségekkel rendelkezel. Abban a pillanatban, amikor tudatába kerülsz ezeknek az energiáknak, összekapcsolódsz velük és engedélyt adsz arra, hogy felszínre törjenek belőled.
A születési dátumod olyan, mint egy térkép a kezedben.
A térképnek akkor van értelme, ha tudod az úti célodat, és arról a helyről, ahol éppen vagy, el akarsz jutni a célodhoz. Ebben az esetben a térkép segítségével megtalálhatod a helyes utat. A születési dátumod ugyanúgy, ahogy egy térkép, útmutatást ad neked a céljaid eléréséhez és az álmaid megvalósításához.

Ez semmi esetre sem egy vásári mutatvány, aminek a segítségével képes vagyok olyan személyes dolgokat is megmondani rólad, amit csak te tudsz. A születési dátumod egy kódolt kézikönyvet tartogat számodra, ami segít számodra ráébredni az életed eddig ismeretlen lehetőségeire.
Az életed akkor lesz boldog és sikeres, ha összhangban élsz önmagaddal.
Ahhoz, hogy összhangban élhess önmagaddal, ismerned kell azt az energiát, amit a születésed pillanatában kaptál ajándékba.

Az önismeret és az egyéniséged kibontakoztatása nem más, mint hogy lépésről lépésre összehangolódsz a saját energiáddal, és az eddigi életed során megtanult és felvett szerepeid helyett ez az energia jut érvényre az életedben az egyéniséged által.

A születési dátumod egy használati útmutatót ad a kezedbe az egyéniséged kibontakoztatásához.
A születési dátumod kódolja az életedet működtető legfontosabb törvényeket. Ezeknek a törvényeknek a megismerése kulcsfontosságú az egyéniséged kibontakoztatásához. Az életedet irányító törvények olyanok, mint a tömegvonzás, ha kiejtesz egy almát az ablakon, akkor az lezuhan és szétkenődik a talajon, akár ismered az erre vonatkozó fizikai törvényt, akár nem.
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése